Man dood aangetroffen bij park: Politie spreekt van verdacht overlijden en doet oproep

door: STS
Slachtoffer
Afbeelding bron: Federale politie

Er is een levenloos lichaam aangetroffen. De politie en het parket spreken van doodslag en zijn op zoek naar mensen die informatie kunnen verstrekken. Op vraag van de onderzoeksrechter in Brussel is er een opsporingsbericht verspreid.

"In de nacht van dinsdag 20 juni op woensdag 21 juni 2023 werd het lichaam van een 29-jarige man (foto) gevonden vlakbij het Peterbospark, ter hoogte van de Prozastraat in Anderlecht."

"Het slachtoffer werd geïdentificeerd. De man droeg een zwarte broek, een donkergrijs T-shirt, een zwarte donsjas en zwarte sportschoenen. Hij verplaatste zich met een Suzuki Swift met nummerplaat 2-DNW-462, die door hem was geparkeerd op de Grote-Ringlaan, tegenover huisnummer 29."

"In het kader van dit onderzoek is de politie op zoek naar iedereen die getuige is geweest of iets verdachts heeft gezien of gehoord op het ogenblik van de feiten."

Contact opnemen met de politie kan via opsporingen@police.belgium.eu, of via het gratis nummer 0800/30.300. "Discretie wordt verzekerd."