Moeder laat dochter van 11 jaar relatie hebben met 25-jarige man

door: BVDO
Kindermisbruik
Afbeelding bron: Pexels (Archieffoto)

Een meisje van 11 werd verliefd op een 25-jarige man die al twee jaar bij haar gezin inwoonde. Toen de vader van het meisje betrapte tijdens seks werd de man uit het huis gezet, maar ze bleven elkaar zien.

Het meisje uit Sint-Amandsberg verklaarde dat ze zelf verliefd geworden was op de man en dat haar moeder van de relatie met hem wel degelijk op de hoogte was gedurende al die tijd.

De relatie was begonnen met chatberichten, maar ging al snel over naar knuffelen en kussen. Ze stuurde ook naaktfoto’s naar de man. Toen de vader van het meisje hen betrapte tijdens seks werd de man uit het huis gezet.

De twee bleven echter contact met elkaar houden en op een avond nam hij het meisje mee naar een hotel waar ze opnieuw seks hadden. De volgende dag reisden de twee naar familie van de man in Duitsland.

Verdwijning

De ouders van het meisje sloegen alarm omdat hun dochter verdwenen was. Via telefonieonderzoek kon het tweetal in Duitsland gelokaliseerd worden. De man belde met de ouders om haar terug te brengen, als ze akkoord gingen met een relatie en een huwelijk.

De man werd opgepakt door de Duitse politie. De ouders dienden klacht in tegen de man, wat uiteindelijk leidde tot een veroordeling voor de rechtbank.

De man werd in februari van dit jaar tot een celstraf van zes jaar veroordeeld voor ontvoering en verkrachting van een minderjarig meisje. In beroep kreeg hij een celstraf van vijf jaar, waarvan drie met uitstel.

Lees al het nieuws via de gratis app van Redactie24