Werknemer kan ontslag niet verkroppen: 'Wilde zijn baas een lesje leren'

door: STS
politievoertuig van de politie regio Turnhout
Afbeelding bron: Photonews

Drie personen zijn aangehouden omdat ze ervan verdacht worden een diefstal met geweld gepleegd te hebben in een pizzeria.

De drie stapten op 2 september een pizzeria in Scherpenheuvel-Zichem binnen. Er volgde een discussie en een werknemer van de zaak kreeg klappen. Vervolgens werd ook de baas belaagd; hij liep verwondingen op aan het gelaat, de neus en de tanden, meldt het parket van Leuven.

Bovendien zou de inhoud van de kassa gestolen zijn geworden. "Eén van de verdachten zou tijdens de schermutseling de dagopbrengsten van de zaak hebben gestolen", aldus het parket.

Ontslagen

"Eén van de verdachten, een 36-jarige man uit Bilzen, bleek net ontslagen als werknemer van de pizzeria. Hij ging verhaal halen samen met zijn kompanen, twee 34-jarige mannen uit Antwerpen. Ze werden gearresteerd, werden vervolgens aangehouden door de onderzoeksrechter en verschenen op dinsdag 8 september voor de raadkamer. Die handhaafde de voorlopige hechtenis. De verdachten ontkennen hun betrokkenheid bij de feiten", klinkt het nog.