Weerman Bram Verbruggen ziet wat veranderen op de weerkaarten

door: MRO
Bram Verbruggen
Afbeelding bron: Eén

We mogen ons stilaan beginnen opmaken voor beter weer. Volgende week begint nog met veel wolken en vooral dinsdag krijgen we opnieuw regen over ons heen. Donderdag en vrijdag wordt het echter volledig droog, weet weerman Bram Verbruggen.

"Vanavond en vannacht gaat het tijdelijk nog wat regenen, maar stilaan wordt het droog met een paar opklaringen in het westen van het land. Er kan wat nevel ontstaan bij minima rond 5 à 6 graden", vertelt Bram Verbruggen in zijn weerpraatje in 'De ochtend' op Radio 1.

"Maandag krijgen we toch wel ander weer. Er zijn dan nog altijd veel wolken in het centraal gedeelte en het oosten van het land. In het westen krijgen we opklaringen. Het wordt 10 tot 12 graden en blijft volledig droog."

Dinsdag moeten we opnieuw rekening houden met regen, maar donderdag en vrijdag zien er een stuk beter uit. "Dinsdag wordt een grijze en regenachtige dag en het wordt dan 8 graden."

"Woensdag zijn er nog altijd veel wolken en misschien nog een bui, maar toch al veel droger bij 10 graden. Donderdag en vrijdag zien er volledig droog uit met ook mooie opklaringen en het wordt dan 13 of 14 graden."