“Het zal niet lang meer duren voor Hillary Clinton sterft, ze is doodziek. Ze heeft dan ook een drastisch besluit genomen”

bron: Primo
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het gaat totaal niet goed met Hillary Clinton (70). Dat zegt een vroegere medewerker van de Amerikaanse president Bill Clinton.

“Ze heeft een hersentumor”, zegt hij. “Die tumor is inmiddels uitgegroeid tot een kwaadaardige kanker. De voorbereidingen voor haar begrafenis zijn inmiddels al genomen.”

Onlangs viel Hillary nog van de trappen van het Jahaz Mahal-paleis in India. Ze moest daar door twee mensen ondersteund worden. Bij die val brak ze ook haar pols.

“Alles wijst erop dat de situatie zeer ernstig is”, luidt het bij arts Stuart Fischer. Hillary zou haar assistente Huma Abedin de opdracht hebben gegeven om haar begrafenis te regelen. 

“Hillary wil begraven worden op het Arlington National Cemetry, een begraafplaats waar oorlogshelden liggen. Ze wil ook dat Barack Obama komt spreken op haar dienst. Donald Trump en Barabara Steisand, die ooit haar man Bill trachtte te verleiden, zijn niet welkom", besluit Fischer.