VTM

‘Dit gaat er de komende weken gebeuren in Familie’

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Sinds gisteren heeft Familie een nieuwe begingeneriek. De nieuwe begingeneriek kwam er naar aanleiding van de zomermaanden.

Het is altijd uitkijken naar zo’n begingeneriek want daaruit kan je al afleiden wat er de komende weken te gebeuren staat. Het Nieuwsblad zette even alles op een rijtje.

Mathias en Véronique:
Bij de seizoensfinale van vorig jaar in juni liep het nog goed mis tussen die twee, maar nu lijken ze weer volledig naar elkaar toe te groeien. In de begingeneriek zitten ze ook liefdevol naast elkaar aan tafel. Het komt terug dus goed tussen die twee.

Jenny:
Jenny is misschien de meest verrassende persoon die opduikt in de begingeneriek. Ze zit mee met de familie aan tafel. Het duidt er op dat ze de komende weken een belangrijker aandeel zal krijgen. Worden zij en Patrick dan toch nog een koppel?

Amélie:
Wat ook opvalt is dat Amélie een centrale plaats heeft gekregen aan de familietafel. Tot voor kort was dat ondenkbaar door de hele geschiedenis met Guido Van Den Bossche. Die familievete lijkt nu ook voorbij te zijn.

Emma en Guido:
Tussen Emma en Guido komt alles goed. In de nieuwe begingeneriek zie je zelf innig kussen. De ruzie rond het vaderschap van Mila lijkt zich dus op te lossen.

Stan en Evy:
Nu Maarten niets meer met Evy te maken wil hebben, ligt de weg voor Stan natuurlijk vrij. Het zal hem ook lukken om het hart van Evy opnieuw te veroveren. De twee kunnen het immers goed met elkaar vinden in de begingeneriek. Al zijn de kijkers natuurlijk niet vergeten hoe Stan de gesprekken tussen Evy en Maarten afluisterde.

Tags familie