VTM

Makers van Familie reageren: “We willen wel een tipje van de sluier lichten. Het zou kunnen dat Ayo andere bedoelingen heeft, er komen nog verrassende wendingen aan”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
De fans van Familie zijn absoluut niet te spreken over de verhaallijn van Stefanie en Ayo. Die willen een schijnhuwelijk op poten zetten, zodanig asielzoeker Ayo in België kan blijven.

"Wie promoot er nu een schijnhuwelijk op tv?", reageert een kijker. “Jullie stimuleren wel illegale en strafbare feiten, hé. Dit kan niet!"

De reacties van de kijkers houden zo al enige tijd aan. Tijd voor een reactie voor de makers van Familie. "Het is normaal dat een dergelijk verhaal reacties uitlokt op sociale media", zegt creative producer Wim Feyaerts in Het Laatste Nieuws.

"Maar we willen zulke verhalen niet uit de weg gaan. Zeker niet als ze sterk zijn. De kijker ziet de klik tussen Stefanie en Ayo. Zijn dat sterke gevoelens of heeft Ayo andere bedoelingen? Dat zullen de komende weken uitwijzen."

Feit blijft wel dat Familie schijnhuwelijken aan het promoten is. "Niet te vroeg oordelen”, reageert Feyaerts. “Het verhaal kan nog alle richtingen uit, maar het is zeker niet onze bedoeling om een schijnhuwelijk goed te praten.” 

“Wel om een actueel thema aan bod te laten komen. Ik kan wel verklappen dat er nog een paar verrassende wendingen aankomen.”

Tags familie