Volledig in paniek waren dit de laatste woorden van de overleden motorcrosser Eric Geboers alvorens hij kopje onder ging

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Ex-motorcrosser Eric Geboers (55) werd gistermiddag teruggevonden op de bodem van een meer in Mol. Hij was zondagavond in het water gesprongen om zijn hondje te redden, maar kwam zelf niet meer boven.

Nog geen maand geleden verloor Geboers zijn hond na een ongeval, schrijft Het Laatste Nieuws. Om de pijn wat te verzachten kocht hij een pup. Zondagavond belandde de drie maand oude shiba inu in het water. De ex-motorcrosser had het beestje nog maar één week geleden geadopteerd bij een organisatie die zich inzet tegen broodfokkers van het immens populaire hondenras.

Geboers wilde niet nog eens een hond verliezen en sprong recht het koude en donkere water in. Daar raakte hij al snel in moeilijkheden. Hij riep naar zijn vrienden dat ze de boot tot bij hem moesten brengen, maar er was niemand van hen die de boot kon besturen. Het waren meteen ook zijn laatste woorden. Daarna gaf hij het teken dat het niet meer ging en ging hij kopje onder.