VTM

Karen Damen deelt zeer opvallend bericht van haar man Anthony: Die ziet rood van woede

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Karen Damen heeft vandaag een opvallend bericht gedeeld van haar Anthony Van Der Wee. Die is razend.

Gisteren besliste bondscoach Roberto Martinez om Radja Nainggolan niet te selecteren voor het WK voetbal dat volgende maand doorgaat in Rusland.

Het maakt Anthony razend. “Na een dagje bezinnen denk ik er dit van: “Eendracht maakt macht” oftewel “L’union fait la force”. Dat staat op ons wapenschild beste Roberto Martinez en alles en iedereen bij de voetbalbond! Dus deze stoot (enkele weken voor het WK) die het land splijt, konden we best missen, oh ironie. Na Marc ‘mois-je’ Wilmots, de zoveelste blunder.” 

“Het grootste strijdershart, de sterkste krijger van de pitch houden, ongezien.. Elke opponent lacht vandaag, op de dag dat de voetbalsport het moest afleggen tegen de waanzin van een dictator. En dan doen we er nog een contractverlenging bovenop. Il faut le faire, dit scenario is zelfs een Razzie onwaardig!

Ps: Pardon my Spanish (en ja, schelden is ordinair) maar u bent een Hijo de puta Mijnheer Martinez. Ik hoop dat u opstapt en dat we MET Radja erbij wereldkampioen mogen worden. Fijne avond nog.”