VTM

Weekblad doet opvallende ontdekking over Viktor en Marthe: Dit is er aan de hand

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Marthe De Pillecyn (21) en Viktor Verhulst (23) zijn intussen al twee jaar samen. Ze vormen sinds de lente van 2016 een koppel.

Marthe en Viktor hebben beiden een instagramaccount over hun katten. 'De Instagramfoto's van de twee katten - luierend op een kussen of in de zetel, of gezellig boven op een krabpaal zijn populair. Maar ook: de twee katten lijken in hetzelfde appartement te wonen, en dus zou je daaruit kunnen afleiden dat Viktor en Marthe ondertussen een nieuwe stap in hun relatie gezet hebben. Is dat zo? Wonen Marthe en Viktor samen?', vraagt Dag Allemaal zich luidop af.

Marthe wil er niet veel over kwijt. “Aha, da's dé vraag, natuurlijk”, zegt Marthe geheimzinnig. “Ik wil alleen maar iets kwijt over onze Instagramaccounts van onze katten Vermeersch en Modest. Het is niet zo dat we daar een wedstrijd houden om wie de meeste volgers heeft”, zegt Marthe. “Als de ene niet thuis is, maakt de andere foto's, en die sturen we naar elkaar door om op de Instagram-accounts te zetten', luidt het. 

“Da's gewoon leuk. Zo postte ik vorige week nog een foto van Modest die op mn script voor `K3 Roller Disco' lag, en schreef ik erbij dat hij misschien wel een rolletje kon krijgen in onze nieuwe sitcom. Ik vond het vooral plezant om wat gezelschap te hebben als ik thuis zat te studeren.”