VTM

Vakantie van Pommeline eindigt in mineur: "Eens in België meteen naar het ziekenhuis"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Pommeline haar vakantie eindigt in mineur. Toen ze in Griekenland de taxi naar de luchthaven wilde nemen, liep het mis.

“Fabrizio en ik wilden de taxi nemen naar de luchthaven, maar toen ik wilde instappen, stapte ik tussen de stoep en de wagen”, zegt Pommeline aan Het Laatste Nieuws. Ze sloeg haar voet om.

“Ik voelde meteen een vreselijke pijn aan mijn enkel. Een dom incident, maar wat wil je? Die stoepen in Griekenland zijn een meter hoog!” Pommeline was met haar lief Fabrizio naar Griekenland getrokken voor de trouw van zijn broer. "We hebben een erg leuke vakantie gehad, maar de reis terug was dus minder aangenaam”, citeert Het Laatste Nieuws haar. “Op het vliegtuig ging het nog, maar toen we uit het vliegtuig kwamen, kon ik niet meer op mijn voet steunen.”

Eens aangekomen in België trok Pommeline naar spoed. Daar werd vastgesteld dat haar voet omgeslagen was. “We hebben foto’s laten nemen en de dokters denken dat de ligamenten gescheurd zijn, al konden ze het niet meteen zien door de grote bloeduitstorting”, gaat Pommeline verder.

“Ik moet nu een week in het gips blijven en daarna nemen de dokters nog een kijkje. Op zich is het geen drama, maar zo’n gipsverband om mijn been is in deze temperaturen geen pretje. Gelukkig springt Fabrizio voor me in de bres.”