VTM

Er is nog hoop: “Om deze reden zal Gers Pardoel dit jaar ‘The Voice Kids’ niet winnen”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Iedereen is er nu al zeker van dat Gers Pardoel dit jaar ‘The Voice Kids’ zal winnen. De Nederlander heeft enkele toppers in zijn team.

Veel kinderen kiezen dan ook voor hem. “Jonge kinderen zijn vandaag de dag heel bijdehand”, merkt Bart Peeters op in Dag Allemaal. “Zij beseffen maar al te goed dat met Gers een totaalpakket voor hun neus zit. Hij is tekstschrijver, componist, zanger en rapper. Daarnaast is hij ook een stoere, maar heel lieve man.”

Bart is zelf ook coach in ‘The Voice Van Vlaanderen’. Ondanks dat Gers intussen een sterk team heeft, betekent dat nog niet dat hij gewonnen is. “Dat is absoluut geen garantie”, zegt Bart Peeters. “Als je te veel sterke krachten hebt binnen je team, verdringen ze elkaar.”

“Je moet dus uitkijken dat er niet te veel vergelijkbare kandidaten in je team zitten. Gers zou beter één of twee uitzonderlijke stemmen hebben die hebben die eruit springen. Die kan hij dan met liefde omringen en laten groeien. Zo ontstaat een winnaar. Eerlijk? Ik denk niet dat Gers ‘The Voice Kids’ zal winnen.”