Gezin van Bart De Wever heeft het niet makkelijk: “Het was niet evident om zoiets aan de kinderen te vertellen, vooral niet aan onze jongste dochter”

bron: Gazet van Antwerpen
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Morgen trekken we met z’n allen naar de stembus. Het is uitkijken of Bart De Wever (N-VA) burgemeester kan blijven van Antwerpen.

Aan de vooravond van de verkiezingen zegt Veerle Hegge (44), de vrouw van Bart, dat het voor hun gezin niet altijd even makkelijk is geweest.

Zo staan er voortdurend agenten voor het huis van De Wever. “Prettig is dat niet, maar die agenten zijn een deel van het gezinsleven geworden”, citeert Het Nieuwsblad haar bij Gazet van Antwerpen.

“Het was niet evident om dit uit te leggen aan de kinderen. Bart en ik hebben hen verteld waarom het nodig was dat ons huis een tijdje werd bewaakt. Onze kinderen hebben daar zeer positief op gereageerd.”

“Voor onze jongste dochter, die toen 8 jaar was, is dat toch niet zo evident. Op zeker moment heeft ze zich verkleed en is ze met haar speelgoedgeweer naast de agenten gaan staan. Dat toont dat ze die agenten niet bedreigend vond.”