VTM

James Cooke: “Ik schaam mij diep na wat ik gedaan heb, ik heb mij wel honderd keer geëxcuseerd”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
James Cooke is één van de deelnemers aan ‘Dancing With Stars’. Dat programma kan je elke vrijdagavond bekijken op Vier.

“Manneke, ge wilt niet geloven hoeveel stress ik had”, zegt James aan TV- Familie. “Pff, ik ging zowat kapot. Ik mag blij zijn dat ik m’n onderlip nog heb, want ik had ze bijna volledig kapot gebeten.”

“En da’s puur uit onzekerheid. Ik dans op tv met een professionele danseres, en ik zou het erg vinden als het verschil tussen ons erg groot is. Een kwestie van zelfrespect, zeker?”

______________
Ja, dan schaam ik daar diep om. Vooral dan voor Björk. Zij heeft op de repetities daar veel op gehamerd. Ik heb mij wel honderd keer geëxcuseerd.”
James Cooke

“En Björk durft al eens met het zweepje te slaan. Bij wijze van spreken dan wel. Zij wil absoluut dat ik het goed doe. Of toch zo goed als ik kan. Dat geeft mij een boost en dan wil ik mij tot het uiterste inspannen om haar content te maken.”

“Dat de jury dan zegt dat m’n voeten niet goed stonden, zoals in de eerste aflevering,...Ja, dan schaam ik daar diep om. Vooral dan voor Björk. Zij heeft op de repetities daar veel op gehamerd. Ik heb mij wel honderd keer geëxcuseerd.”