VTM

Josje heeft duidelijk antwoord klaar: "F*uck it allemaal"

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Je bent ervoor of je bent er tegen. Zo zou je het Italiaanse modemerk Moschino kunnen omschrijven. Iemand die een grote fan is van het modemerk is Josje. Ze leerde het modemerk kennen via stylist Jody Van Geert.

Josje droeg ook Moschino tijdens ‘ K3 zoekt K3’. “Ik zal die avond nooit meer vergeten”, zegt ze in Het Nieuwsblad. “Al die mensen die toen tegen me zeiden: ‘Die jurk kan je echt niet dragen’, terwijl ik dacht: als er nu één moment is dat ik die jurk wil aantrekken, is het nu. Het was een van de leukste avonden uit mijn leven.”

“Niet omdat ik reacties wilde uitlokken, maar gewoon omdat die jurk bestond, dat het de juist gelegenheid was en ik ‘m kon dragen. Dat is Moschino voor mij.” Josje droeg tijdens de halve finales van ‘ K3 zoekt K3’ een jurk met teddybeertjes op haar hals. “Ik werd er heel vrolijk van en het kon me niet schelen wat die andere mensen dachten.”

“Als je er zelf blij van wordt? Fuck al de rest de gewoon. Want het zijn ook maar kleren uiteindelijk. Het is ‘maar’ mode. Het is leuk dat het er is, dat het zich steeds vernieuwt en dat je er iets mee kunt vertellen, maar tegelijk is het niet meer dan dat.”