VTM

“Wat een enorme blunder van Gers Pardoel in ‘The Voice Kids: Dat meisje barst van het talent en wordt dan zoveel onrecht aangedaan, zo triest”

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Er zijn vrijdag heel wat traantjes gevloeid tijdens de battles in ‘The Voice Kids’. Dat was niet alleen maar het geval bij coach Gers Pardoel. Ook de kinderen lieten hun tranen de vrije loop nadat ze te horen kregen dat de wedstrijd voor hen stopt.

Eén van de afvallers is Josephine. Samen met Lindsy en Louise zongen ze het nummer ‘Dream On’ van Aerosmith. Gers koos uiteindelijk om Josephine naar huis te sturen. De exit kwam hard aan bij het tienermeisje.

“Het was een totaal foute nummerkeuze van coach Gers”, vinden enkele mensen op de sociale media. “Dat meisje beschikt over zoveel talent en moet dan een nummer zingen dat totaal niet geschikt is voor haar leeftijd. Wat een enorme blunder van de coach.”

“Je zag ook aan Josephine dat ze het moeilijk had toen ze het verdict te horen kreeg. Ze wist dat haar onrecht was aangedaan. Dat was nog het meest triest.”