VTM

Evi Hanssen belt razend naar haar bazen van VTM: “Hoe durven jullie dat te doen?”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Stilaan maar zeker naderen we het einde van Rode Neuzen Dag. Het is de jaarlijkse actie van VTM voor jongeren met psychische problemen. Evi Hanssen is dit jaar weer één van de gezichten.

Evi heeft zich in het verleden al boos gemaakt om de actie. “Toen ik bij de eerste editie drie jaar geleden vaststelde dat VTM drie mannengezichten als boegbeelden had, heb ik zelf naar de bazen gebeld. ‘Vier mannen en geen vrouw!?’ Ik zei dat ik heel graag wilde meewerken, omdat ik het thema van jongeren met psychische problemen ken door wat we in ons gezin meegemaakt hebben met mijn broer Koen. Plus: die problematiek ligt me ook echt nauw aan het hart”, doet Evy haar verhaal in Het Laatste Nieuws.

“Sindsdien ben ik mee het gezicht geworden en heb ik ook elk jaar reportages mogen maken voor Rode Neuzen Dag. Daar ben ik trots op. Net zoals ik trots ben op mijn radioprogramma ‘Het Heilig Huis van Hanssen’ op Joe, waarvoor ik bij mij thuis diepgaande interviews afneem van bekende Vlamingen. Dat is het mooie aan ouder worden: vèèl beter door hebben wat je wil, en bagage en vertrouwen hebben opgebouwd om te weten wat je en ook om daaruit vol voor te gaan.”