VTM

Bo Van Spilbeeck neemt zeer drastisch besluit: “Ik stop ermee, het moet gedaan zijn”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Bo Van Spilbeeck is zeer populair geworden. Op de boekenbeurs signeert ze een boek voor het goede doel. Maar binnenkort wacht haar de belangrijke geslachtsoperatie.

De geslachtsoperatie voor Bo komt er eerder dan verwacht. "Die zal er zijn over twee weken", zegt ze in Het Nieuwsblad. "Het wordt mijn wedergeboorte. Ik zal nog een week op het scherm te zien zijn, en dan ga ik de luwte in. Het is een serieuze operatie, hé. Zeker op mijn leeftijd. Ik recupereer minder snel, dat heb ik ook gevoeld aan de operatie aan mijn gezicht.”

“De luwte zal me deugd doen”, gaat Bo verder. “Ook mijn familie zal blij zijn dat de aandacht gaat wegebben. Eigenlijk wou ik al die aandacht niet, maar mijn werkgevers wisten ook wel dat het verhaal best zelf vertelden, vooraleer er vanalles geschreven zou worden. Vandaag ook die interviews, maar die zijn verleden tijd.”

“Volgend jaar wil op de boekenbeurs zitten terwijl ik mijn bestseller signeer. Als je er voor gaat, moet je er volledig voor gaan. Mijn eerste hoofdstuk is al vertaald naar Engels en ook Duitsland heeft interesse. En daarna moet het gedaan zijn. Ik weet hoe het werkt. Ik doe het soms andere mensen aan. Maar nu ben ik zelf wild geworden. Dat went maar niet.”