De Queen heeft het gehad met Meghan: “Ze moet niet denken dat ze dit kan doen, ze zal doen wat ik zeg”

bron: Telegraaf
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Prins Harry en Meghan Markle moeten zowat het populairste koppel ter wereld zijn. Overal waar ze komen worden ze toegejuicht door een massa mensen.

Al had de Queen blijkbaar wel haar bedenkingen bij Meghan. Zo was er in aanloop naar hun huwelijk een hele discussie welke diadeem ze zou dragen. De Queen waarschuwde Harry voor het moeilijke gedrag van zijn wederhelft.

De 37-jarige bruid droeg uiteindelijk een diamanten en platina hoofdsieraad, uitgezocht door koningin Elizabeth, ondanks dat prins Harry aan het koninklijk personeel zou hebben gezegd dat ’Meghan krijgt wat ze wil’.

NIEUW BOEK
Het staat te lezen in het nieuwe boek van Robert Johnson. Hij schreef een boek naar aanleiding van de 70ste verjaardag van prins Charles. “Meghan had haar zinnen gezet op een tiara met smaragden en prins Harry schoot volledig uit z’n slof toen hen werd verteld dat haar wens niet kon worden vervuld.”

Daarop ontstond er een felle discussie tussen de Queen en Harry. Ze riep haar kleinzoon tot de orde. “Meghan moet niet denken dat ze zich hier alles kan permitteren. Ze moet zich houden aan het familieprotocol en als ze dat niet doet, dan gaat ze goed in de problemen komen. Meghan zal dragen wat van ze mij krijgt