‘Queen heeft belangrijke vraag voor prins Harry en Meghan Markle en wil dat ze terugkeren’

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle wonen momenteel in Canada. Al zou het goed kunnen zijn dat ze ze over een paar weken weer in Groot-Brittannië zijn.

Queen Elisabeth wil dat prins Harry en Meghan Markle aanwezig zijn bij de speciale kerkdienst in Westminster Abbey die elk jaar plaatsvindt op Commonwealth Day. De tweede maandag van maart staat jaarlijks in het teken van het Gemenebest, dat bestaat uit 53 lidstaten waarvan Queen Elisabeth hoofd is.

Prins Harry en Meghan Markle zouden aan Queen Elisabeth al hebben laten weten dat ze aanwezig zullen zijn. Dat heeft ‘AD’ vernomen van de ‘Sunday Times’.

Opvallend is dat Harry en Meghan dit keer ook hun zoontje Archie zullen meenemen. Die is nu tien maanden oud. De vorige keer dat de hertog en hertogin van Sussex naar Londen vlogen bleef Archie in Canada.

Vorige maand beslisten Harry en Meghan om een stapje achteruit te zetten in het Britse koningshuis. Ze willen financieel onafhankelijk zijn en gebruiken de titel zijne/hare koninklijke hoogheid niet langer.