Grote ongerustheid bij makers van Familie: Dit is de reden

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
De reacties op de terugkeer van Marianne Devriese in Familie zijn erg verdeeld. Sommigen vinden het spannend anderen vinden het dan weer echt niet kunnen.

Hoe dan ook is de intrede van Iris een feit. “Ik hoop vooral dat ze zich niet bedrogen zullen voelen. Omdat Evy dood blijft, ga ik ervan uit dat de commentaren wel zullen meevallen”, zegt Marianne in Dag Allemaal.

De voorbije weken was er een grote ongerustheid bij de makers van Familie. “De figuranten die met mij in de supermarkt moesten spelen, waren duidelijk verward en begrepen niet wat er aan de hand was”, weet Marianne nog. 

“Voor ons een mooi voorproefje om de reacties van de kijkers in de huiskamer te peilen. We hebben hen toen geen uitleg gegeven, waardoor ze ook niet wisten wat we aan het opnemen waren en wie ik vertolkte.” 

“Wel hebben we hen uitdrukkeljk gevraagd geen beelden of berichten op sociale media te posten. Wat ze ook niet gedaan hebben, gelukkig. Ieder­een bij ‘ Familie’ was de voorbije weken erg zenuwachtig over mogelijke lekken of spoi­lers.”