VTM

VTM neemt verrassende beslissing over An Lemmens

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
An Lemmens krijgt het de laatste tijd zwaar te verduren. Er was de hele affaire omtrent de seksueel getinde berichten van een 15-jarige jongen. Dan werd er druk gespeculeerd over haar diepe decolleté tijdens 30 jaar VTM en vervolgens werd de presentatrice slachtoffer van fake news.

Zo kwam er het bericht dat An Lemmens ontslagen zou zijn bij VTM. Volgens het nepartikel werd de presentatrice zonder pardon aan de deur gezet omdat ze andere schoonheidsproducten zou gebruikt hebben dan de zender haar heeft voorgeschreven. An moest kiezen tussen haar job bij VTM en het voortzetten van haar eigen lijn beautyproducten.

An reageerde door te zeggen dat niet waar was en ze met dit bericht de bankrekening van mensen willen plunderen. "Als je dergelijke berichten ziet passeren, klik dan NIET op de link om het bericht te lezen", aldus An. "Maar rapporteer het als misbruik of fake news door op de drie puntjes rechtsbovenaan te klikken. Dankjewel", luidde het.

Een heel vervelende zaak dus. Daarom heeft men bij VTM besloten om An te helpen. Dat zegt woordvoerster Sara Vercauteren in TV-Famile. "Wij hebben An Lemmens inderdaad geholpen om dit bericht te rapporteren als zijnde fake news. Onze juridische dienst zal zeker ook bekijken of er verdere stappen kunnen ondernomen worden", luidt het.