VTM

Ernstige bedenking bij het huwelijk van Tim en Elke in ‘Blind Getrouwd’: “Kan je zoiets wel forceren?”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Vanavond is er een nieuwe aflevering van ‘Blind Getrouwd’. Volgende week al moeten ze een definitieve beslissing nemen.

Tinne Marant is chef redactie bij Dag Allemaal. Zij heeft haar bedenkingen bij de huwelijken van Tim en Elke, en bij dat van Joris en Annelies.

“Als er één koppel is dat dit jaar de liefdesjackpot lijkt te winnen in ‘Blind Getrouwd’, is het Elke en Tim”, luidt het bij de journaliste. “Of is dat wishful thinking? Want hoe vertrouwd ze ook met elkaar omgaan, dat ene noodzakelijke element ontbreekt nog steeds: dé klik. Het buikgevoel waarbij je in elke vezel voelt: hij/zij is dé persoon met wie ik alles wil delen. En kan je dat wel forceren? Haar mama is uiteraard bezorgd. Want dat liefdesgeluk voor haar dochter, en liefst ook die kleinkinderen, die mogen er echt wel gaan komen.” 

“In schril contrast met de hoop die bij Elke nog leeft, staat de wanhoop bij Joris. Zijn liefdesbetuigingen aan Annelies, duwen haar steeds verder van hem weg. ‘Ik ben verkeerd gematcht’, legt hij de situatie aan vrienden uit. Vrienden die hem nog steeds aanprijzen als een geweldige gast. Dus dames die hem zien zitten… het ziet ernaar uit dat Joris straks weer beschikbaar zal zijn.”