Het ziet er niet goed uit voor Neverland van Michael Jackson: “Zal gesloopt worden”

bron: Het Laatste Nieuws/The Mirror
door: PMN
Nadat de documentaire ‘Leaving Neverland’ wereldwijd werd uitgezonden op televisie ziet het er niet zo goed uit voor de huidige eigenaars van ‘Neverland’. De ranch behoorde ooit toe aan Michael Jackson.

De documentaire heeft het imago van de overleden Michael Jackson een flinke deuk gegeven. Het zou in Neverland geweest zijn dat hij schuldig maakte aan seksueel misbruik minderjarige jongens.

Makelaar Ruban Selvanayagam zegt dat het er niet goed uitziet voor Neverland. “Ik vermoed dat het gesloopt zal worden”, citeert Het Laatste Nieuws hem in The Mirror. “Het land waarop de ranch gebouwd is heel aantrekkelijk is voor projectontwikkelaars. Maar niemand wil nog geassocieerd worden met de panden die er momenteel op staan vanwege de uitlatingen in de documentaire.”

Vraagprijs
De vraagprijs voor de ranch was de voorbije jaren ook al flink gezakt. Terwijl er eerst 88 miljoen euro gevraagd werd, kan je het hele landgoed nu krijgen voor nog ‘maar’ 27 miljoen euro.

Michael Jackson kocht het land eind jaren ‘80. Hij bouwde er naast een enorm groot huis ook een pretpark en dierentuin. Hij verliet Neverland na 15 jaar, toen hij voor de rechtbank beschuldigd, en vrijgesproken, werd van kindermisbruik.