VTM

Ook 'droomkoppel' Elke en Tim zetten punt achter hun huwelijk: "Daar ben ik nu wel bang voor"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Het kwam gisteravond als een donderslag bij heldere hemel. In 'Blind Getrouwd' raakte bekend dat Elke en Tim niet meer samen zijn.

Tim en Elke besloten toch nog om een punt te zetten achter hun huwelijk en hun relatie. Nochtans was iedereen er heel zeker van dat zij echt wel zouden samenblijven.

Dat gebeurde niet. "We zijn elkaar blijven zien, twee tot drie keer per week. De vraag was of we elkaar zouden missen", legt Tim uit in Het Nieuwsblad. De conclusies was dat ze elkaar niet misten. "Dat gevoel hadden we eigenlijk al in januari, maar we zijn blijven proberen. Tot begin maart", zegt Tim.

Getrouwd
Officieel zijn Elke en Tim nog steeds getrouwd. Ze hebben nog elke dag contact met elkaar. "De vrouw van mijn leven heb ik niet gevonden, maar dat vind ik écht niet erg. Ik ga niet meteen beginnen te daten. Ik ben nog altijd op zoek, maar ik ga het rustig aan doen", bedenkt Tim zich.

En ook Elke weet al wat ze gaat doen. “Ik weet niet wanneer ik weer klaar ben voor een relatie. De komende weken is dat sowieso niet aan de orde. Ik ben ook een beetje bang dat er mannen gaan zijn die eerder geïnteresseerd zijn in mijn bekendheid dan in mij. Ik denk dat de rust Tim en mij deugd zal doen.”