Vrouw van Sergio Herman is erg boos: “Ik krijg nu de ene bak sh*t na de andere bak sh*t over mij heen”

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Ellemieke Vermolen, de vrouw van Sergio Herman, is onder vuur komen te liggen. Een foto op haar Instagram is bij veel mensen in het verkeerde keelgat geschoten.

Ellemieke Vermolen is op vakantie in Miami. Daar poseerde ze met het tijgerwelpje Airah. Het is een heel schattig beestje, maar dat het aan de leiband ligt, vindt men echt niet kunnen.

“Door zulke foto’s op Instagram te plaatsen, draag je iets uit. In dit geval dat het goed en leuk is om met een wild, vastgebonden dier op de foto te gaan. Dat is niet slim en al zeker niet oké”, luidt het bij haar volgers.

Verontschuldigingen
Ellemieke is zeer boos om de reactie, maar biedt nu wel haar verontschuldigingen aan. “Ik ben met mijn gezin op vakantie en krijg de ene bak shit na de andere bak shit over mij heen. Sommige reacties begrijp ik maar sommige ook echt niet. Ik ben zeker van mening dat een tijger niet aan de lijn hoort. Dit is zij in werkelijkheid ook niet”, reageert ze. 

“De stichting @zwfmiami en @jacobfeder_ doen in mijn ogen goed werk. Ze vangen dieren op die dat nodig hebben. Door iets te plaatsen op insta wilde ik deze stichting onder de aandacht brengen, omdat ze alle hulp kunnen gebruiken. Msn heb ik mij vergist in hun zoals velen zeggen. Ik heb hier geen weet van. Dus mijn excuus, ben ook maar een mens met een groot ?? voor dieren die een beter leven verdienen. Ik denk dat zwf dat doet. Als dat niet zo is dan zijn het leugenaars en ben ik te goed gelovig. Mag ik nu verder van mijn vakantie genieten?"