VTM

Line uit ‘Blind Getrouwd’ in paniek: “Dat kwam door een reactie van Viktor op onze huwelijksreis”

bron: Humo
door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Het is heel moedig dat Viktor en Line beslisten om hun huwelijk een kans te geven na ‘Blind Getrouwd’. Ze hebben er al een heel avontuur opzitten.

Tussen Victor en Line was het geen liefde op het eerste gezicht. “Ik kan wel begrijpen dat de kijkers op hun honger zijn blijven zitten”, reageert Line in Humo. “Maar je mag echt niet onderschatten wat het is om een relatie te beginnen met iemand die je niet kent. Die fysieke klik die je normaal meteen voelt, moesten wij via een omweg gaan zoeken. ‘Hoe werkt dit hier?’ Ik heb het mezelf vaak afgevraagd.”

Line kende ook een paniekmoment. “Het was de eerste keer dat we gingen wandelen toen we op huwelijksreis waren”, vertelt ze. “We gingen wandelen op het strand, maar Victor wilde al snel terugdraaien. Hij had die rotsen al gezien, ik wilde ze nog eens beklimmen.”

“Toen voelde ik paniek: ‘Zal ik me niet te snel vervelen? Wat als ik nog een grote reis wil maken en Victor liever thuis is?’ Ik heb die fixatie kunnen loslaten. Net omdat hij zo rustig en stabiel is, denk ik. Ik besef nu dat werken aan een relatie iets anders is dan proberen te fixeren.