Josje Huisman maakt reden bekend waarom ze haar baby niet wil tonen aan het grote publiek

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Josje Huisman is de trotse mama van Kamari. Ze beviel van hem op Kerstmis. Ze praat veel over hem, maar toonde haar baby nog niet aan het grote publiek.

Josje Huisman is ook niet van plan om op haar Instagram foto's van Kamari te plaatsen. Daar heeft ze naar eigen zeggen ook een goede reden voor. "Ik moet hem beschermen voor het grote internet-spinnenweb, vind ik. Google 'Kamari' en je vindt al alles wat ik over hem gepost heb. Ik snap dat wel. Iedereen is nieuwsgierig. Ik ben megatrots op hem en het liefst zou ik hem aan de hele wereld laten zien", legt Josje uit in Het Laatste Nieuws.

"Ik vind het leuker dat mensen hem zien in het echte leven als dat ze hem kennen van foto's op het internet.  Net zoals ik het leuk vind om mensen foto's van hem te laten zien op mijn gsm, zonder dat ze hem al kennen 'van op het internet'. En ook, ik vind dat hele internet wat griezelig. Geef mij maar een ouderwets fotoalbum. Like in the good old days. Als Kamari dan later z'n Instagramaccount wil, kan dat nog altijd."