Jo Vally verkondigt belangrijke boodschap in zijn nieuwe single: “Moeten dat doen voor het milieu”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Jo Vally heeft een nieuwe single uit. Zo is de zanger nu al helemaal klaar voor de zomer.

De nieuwe single van Jo Vally kreeg de naam ‘Wij Leven Nu’. Er zit ook een stevige portie dance bij. “Wij moeten een beter leven gaan leiden”, bedenkt Jo Vally zich in Het Nieuwsblad. 

“Wij moeten meer denken aan het milieu. Daar gaat het over in ‘Wij leven nu’. Daarom dat we bij de clip ook de kinderen hebben bijgehaald, die heel speels meezingen: Wij leven nu! Wij willen meer!”

De clip van het nummer verschijnt volgende week. De opnames van de clip gebeurden in de kleuterschool van Jo Vally zijn kleinzonen Stan, Lio en Noa zitten. Samen met 82 andere kinderen mochten ze zich laten gaan. “Die mannen vonden dat de max. Toen Stan en Lio het liedje repeteerden, zeiden ze hen: Dat is het liedje van Papi Lou, zoals ze mij noemen. Het was grappig, toen alle kinderen me zo aanspraken.” 

Het nummer klinkt wel anders dan we gewoon van Jo Vally. “Voor de zomer dachten we: Nu doen we eens iets met dance. De ­nationale radio is wel nog niet helemaal overtuigd en zei: Jo Vally maakt een grote kronkel. Ben je van plan om naar Tomorrowland te gaan? Maar je moet toch ook eens anders uit de hoek komen.”

Tags jo vally