Koen Wauters reageert emotioneel op bikinifoto van dochter Zita

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Zita Wauters (14) deelde op Instagram een zomers kiekje van zichzelf in bikini. Die lokte heel wat reacties uit. Ook haar papa Koen heeft gereageerd.

De bikinifoto van Zita kreeg heel wat positieve reacties, maar kon ook op enkele afkeurende commentaren rekenen. Sommigen vinden haar te jong om zo te poseren en foto’s in bikini te delen. Anderen begrijpen de commotie niet, en hebben bemoedigende woorden voor Zita. Bij de foto is ondertussen een hele discussie losgebarsten over het onderwerp. Eén volger merkte op: “Ik denk dat Koen en Valerie wel een oogje in het zeil houden bij welke foto’s Zita plaatst. Als volger plaats je zo’n grove commentaar niet.”

Wat denken haar ouders daar nu zelf over? Koen Wauters is zich volledig bewust van wat er gaande is. Hij heeft bij de foto zelf een emotionele reactie geschreven: “Ik gaf je eergisteren nog de papfles en gisteren legde ik jou nog in je bed. Damn girl, wat gaat het snel! Geniet ervan!” Hij lijkt dus alvast geen probleem te hebben met deze foto van zijn dochter.

Bron foto: Instagram