UPDATE - Politie heeft belangrijk nieuws over schutter in Oregon die minstens tien mensen doodschoot

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Twitter
Het was een zwarte dag gisteren in Amerika. Eerst was er die verschrikkelijke schietpartij in Texas, waarbij zeker 20 doden zijn gevallen. Enkele uren later was er ook een schietpartij in in Dayton.

De schietpartij vond plaats in de East 5th street in het Oregon District. De politie kon de schutter overmeesteren, maar zou ook op zoek zijn naar een tweede schutter. Er is sprake van minstens tien doden en zestien gewonden.

De politie heeft intussen ook meer informatie over de schutter. Die is bij de schiepartij ook zelf om het leven gekomen. De hulpdiensten, die massaal ter plaatse zijn, zoeken nog naar slachtoffers.

James Wiliams was ooggetuige van de schietpartij. Hij schreef op Facebook dat de schutter Peppers Bar probeerde binnen te dringen, maar dat iemand hem kon overmeesteren. Al zijn er ook andere getuigen die beweren dat de schutter de toegang tot de bar werd geweigerd.

De reden voor deze schietpartij is nog niet duidelijk. Enkele uren voor deze aanslag was er ook al een terreurdaad in Texas, waarbij 20 mensen het leven lieten. Er vielen toen ook 26 gewonden.