Christoff schrikt erg van zijn vriend Ritchie: “Het is nauwelijks voor te stellen wat hem overkomt”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Christoff is veel van huis. De dagen dat hij dan thuis is, gaat hij in Vlaanderen optreden en brengt hij door met zijn vriend Ritchie.

Christoff heeft een erg hechte band met zijn familie. “Ik hecht veel belang aan die traditionele familiewaarden”, vertelt Christoff in TV-Story. “Ik kan me niet voorstellen dat ik mijn zus Lindsay ooit moet afgeven. Dan wil ik het liefst eerst gaan.”

“Daarom geniet ik er zo van om bijvoorbeeld op vakantie in Spanje samen te ontbijten en ’s avonds een hapje te gaan eten. En voor de rest kiezen we dan zelf hoe we onze dag invullen, maar we zijn wel bij elkaar.”

“Mijn verloofde Ritchie heeft een sterke band met zijn broer, maar zijn vader hoort hij zelden. Dat kan ik mij niet voorstellen. Hij spreekt dat niet uit, maar soms moet hij volgens mij wel denken: ‘Ga je nu weer bij je mama?’ Maar zowel de partner van mij als van Lindsay hebben de hechte familieband wel aanvaard. Nu heb ik amper schoonfamilie. De moeder van Ritchie is overleden en zijn vader woont in Tenerife. Maar mijn ex-schoonfamilie hoor ik nog wel om de veertien dagen.”

Tags christoff