Lindsay lijdt aan een trauma: “Ik zal het heel moeilijk hebben als mijn dochter dit moet doen”

bron: Primo
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Lindsay (40) werd anderhalf jaar geleden mama van dochtertje Lisa-Marie. Ze kijkt nu al op tegen de dag dat haar dochter voor het eerst naar school moet.

“Ik weet nu al dat ik het heel moeilijk zal hebben als ze naar school moet gaan”, vertelt Lindsay in Primo. “Zeker omdat ik zelf een enorme hekel had aan school. Het begint nu al, nu we foldertjes in de bus krijgen met allerlei schoolgerief op afgebeeld. Ik word daar misselijk van! Terwijl ik zelf al jaren van school af ben en Lisa-Marie pas volgend jaar moet gaan. Op 1 september krijg ik nog altijd de kriebels.”

School is voor Lindsay een heus trauma. “En ik weet niet waarom hé. Er is me nooit iets ergs overkomen of zo op school. Maar al van in de eerste kleuterklas had ik een afkeer van school. Die allereerste dag dat ik naar school ging, zette mijn mama me af aan de schoolpoort, maar nog voordat zij gedraaid was om weer naar huis te gaan, liep ik alweer de poort uit naar het schijnt. Ze moesten me voortdurend in de gaten houden op school. Ach, de trucjes die ik allemaal heb uitgehaald om niet naar school te moeten gaan!” Lindsay hoopt dat Lisa-Marie wel graag naar school zal gaan. “Dat denk ik wel, want het is een heel sociaal kind. Maar voorlopig wil ik daar nog even niet aan denken.”

Tags lindsay