Lid van Vlaams Belang doet choquererende uitspraak over Gay Pride: Facebook grijpt drastisch in

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Een lid van Vlaams Belang heeft een choquerende uitspraak gedaan. Het gaat om Steve Herman uit Aalst.

Steve Herman deed zijn uitspraken op Facebook. Hij haalde uit naar de Gay Pride. “Iedereen is wat hij is. Maar aan deze walgelijke wantoestanden (waar ook Aalsterse sp.a-gemeenteraadsleden aan deelnemen) moeten gestopt worden. Nog andere beelden plaats ik bewust niet, omdat Facebook me zou kunnen blokkeren”, schrijft hij.

Intussen zorgde Facebook er ook voor dat Herman voorlopig niets meer kan plaatsen op het platform. De holebigemeenschap roept om op de politicus massaal virtuele knuffels te sturen, iets wat ook heel goed wordt opgevolgd.
(Lees verder onder de foto)

Afschaffen
Herman, die begrijpt er intussen niets meer van. Dat zegt hij aan Het Laatste Nieuws. “Ik begrijp niet wat ik verkeerd heb gezegd. Ik blijf bij mijn standpunt: ik heb niks tegen om het even wie en heb homo’s onder mijn vrienden. Zij keuren deze platvloerse parades evenzeer af. Het is een kaakslag voor de deftige holebigemeenschap."

"Privé doen ze wat ze willen, niets op tegen. Dat ze zich vermaken in hun ‘dark rooms’, ik heb er niks op tegen. In het openbaar, waar kinderen bijstaan, dat kan ik niet goedkeuren. Dat mag van mij inderdaad afgeschaft worden. Er zijn grenzen aan het openlijk tentoongespreide ‘onfatsoen’ en wees gerust: ik ben niet preuts.”