Pure horror! Zwanger meisje van 19 jaar wordt verkracht door vijf mannen en dan weet ze nog niet wat er maar vriend gebeurd is

bron: Daily Mail
door: PMN
Afbeelding bron: Daily Mail
In het westen van India speelde er zich iets walgelijks af. Een zwanger meisje van 19 jaar werd er verkracht door vijf mannen.

Het 19-jarig meisje, dat uit de laagste klasse komt in India, fietste met haar vriend van Banswara naar een nabijgelegen dorpje. Ze werden gestopt door drie mannen. Die vielen haar vriend aan en namen haar mee, zo staat te lezen bij de Daily Mail.

De vriend was niet in staat om de drie mannen te stoppen. Hij pleegde daarna zelfmoord door zich te verhangen aan een boom. Intussen namen de drie mannen het meisje mee naar een verlaten plek.

Daar kwamen nog twee vrienden bij. Het 19-jarig meisje werd uiteindelijk verkracht door de vijf mannen. Daardoor kreeg ze ook een miskraam. Daarna werd ze gedumpt langs de kant van de weg.

Het meisje probeerde daarna haar inmiddels overleden vriend te bellen. Intussen was de politie ook een onderzoek gestart naar de zelfmoord van haar vriendje.

Via zijn gsm ontdekte ze dat een nummer vaak gebeld had. Via het gsm-signaal konden ze ook het meisje traceren. Het meisje werd meteen naar het ziekenhuis gebracht waar ze behandeld werd voor haar miskraam.

Ze vertelde ook haar verschrikkelijk verhaal aan de politie. Die slaagden er wel in om de vijf mannen te arresteren. Ze verschenen gisteren voor de rechtbank.

Tags