Vreselijk! Vrouw sterft na eten van potje tiramisu

bron: Gazet van Antwerpen
door: PMN
Afbeelding bron: ATV
Het gerecht voert een onderzoek naar de dood van Annick Haesevoets. De vrouw is gestorven na het eten van een potje tiramisu.

De speurders vermoeden dat de vrouw om het leven is gebracht door Karel B. (53). In het potje tiramisu is immers een grote hoeveel slaappillen aangetroffen. Vermoedelijk heeft de verdachte die slaappillen in de tiramisu gedraaid, maar zeker is dat niet. De verdachte blijft dit staalhard ontkennen, schrijft Gazet van Antwerpen.

De feiten dateren van 2016. Karel B. belandde op 7 februari 2017 in de cel, tien maanden nadat zijn vrouw was gestorven. Een doodsoorzaak werd niet meteen gevonden. Na een jaar voorhechtenis werd hij opnieuw vrijgelaten met een enkelband. Het gerecht is stilaan het onderzoek aan het afronden. Donderdag werd er nog een reconstructie gehouden in het huis waar de vrouw gestorven is.

Het is niet duidelijk of de speurders nog nieuwe elementen hebben gevonden. Zo blijft het één groot mysterie. Is de vrouw vermoord, pleegde ze zelfmoord of was het een ongeluk? Niemand die het voorlopig weet.