Lennert (15) in elkaar geslagen op fuif: Er is ook angstwekkend nieuws over de daders

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Facebook
Zaterdagnacht liep het goed mis voor de 15-jarige Lennert Bastiaensen uit Zandvliet. Hij werd het slachtoffer van zinloos geweld.

Lennert Bastiaensen werd tijdens de fuif Bal-Tazaar in Kalmthout door vijf anderen in elkaar geslagen. Rond 1.30 uur gingen Lennert en zijn vriendin naar buiten om een frietje te eten. 

“Terwijl we aan het eten waren, zag ik plots vijf gasten naar me toe stappen”, doet Lennert het verhaal in Het Nieuwsblad. “Ik hoopte nog even dat ze ons voorbij zouden wandelen, maar het was snel duidelijk dat ze wilden ruziemaken.”

"In shock"
Lennert werd tegen de grond geslagen en kreeg daarna nog enkele rake klappen te verwerken. “Echt een laffe daad, ik heb daar geen andere woorden voor. Mijn vriendin stond naast me en heeft alles zien gebeuren. Ze was in shock.”

De jongen werd met een gapende hoofdwonde, lichte hersenschudding, een gekneusde rug en een geperforeerd trommelvlies naar het ziekenhuis gebracht. De daders zijn nog steeds spoorloos. De ouders hopen via de sociale media getuigen te vinden.