Het mag eindelijk geweten zijn: Deze actrice zal ‘Thuis’ binnenkort al verlaten

bron: Eigen berichtgeving/ HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Leen Dendievel zal binnenkort afscheid nemen van de Eén-soap ‘Thuis’. De actrice speelde al drie jaar transgender Kaat, maar aan die rol komt nu dus een einde.

Drie jaar lang was Leen Dendievel in ‘Thuis’ te zien als transgender Kaat Bomans, dochter van anciens Frank en Simonneke. In seizoen 21 onderging Franky Bomans, die in Amerika woonde, een geslachtsoperatie en kwam in de geheel andere verschijning van Kaat terug naar België.

“Ik ben zeer vereerd en Eén ontzettend dankbaar dat ik zo’n invloedrijk personage als Kaat heb mogen spelen. Kaat zal altijd één van mijn meest dierbare personages blijven. Ze had een doel en dat heeft ze bereikt, verder weg nog dan bij de mensen thuis”, laat Leen weten via Instagram.

“Ik kijk nu uit naar toekomstige uitdagingen en neem de ruimte om andere kansen te zien. Ik ben drie jaar thuisgekomen in een warm nest en zal dat uiteraard missen”, vervolgt de actrice. Ze besluit haar bericht door ook nog haar dankbaarheid naar het personage Franky te uiten: “DANK U FRANKY DAT IK VAN U EEN GELUKKIGE VROUW MOCHT MAKEN!”, aldus Leen.