De opvallende nieuwe look van de Nederlandse koning Willem-Alexander blijft voor commotie zorgen: Dit vindt koningin Máxima ervan

bron: RTL Boulevard
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Zelfs tijdens het staatsbezoek aan India is de baard van de Nederlandse koning Willem-Alexander hét onderwerp van discussie. Koningin Máxima laat ook weten wat zij ervan vindt.

Zelfs tijdens het staatsbezoek aan India is de baard van de Nederlandse koning Willem-Alexander hét onderwerp van discussie. Wanneer RTL Nieuws het koningspaar spreekt over de ontvoerde Insiya, komt namelijk ook de veelbesproken nieuwe look van de koning aan bod.

"Ik voel het met name, nogal kriebelig”, grapt de royal als een verslaggever hem vraagt hoe hij alle commotie ziet over zijn nieuwe look. Of het een blijvertje is, weet hij nog niet. “Totdat hij eraf is, blijft hij eraan”, aldus Willem-Alexander.

Ook koningin Máxima wordt gevraagd wat zij van de nieuwe look van haar man vindt. “Het staat hem heel goed, ik ben er positief over”, klinkt het, waarop de koning al lachend reageert met: “U denkt toch niet dat ik een baard zou hebben als mijn vrouw het niet mooi zou vinden."