Koning Willem-Alexander en gezin oogsten kritiek met nieuwste gezinsfoto's

door: COS
willem-alexander amalia
Afbeelding bron: Photonews

Koning Willem-Alexander en zijn gezin hebben opnieuw geposeerd voor nieuwe officiële foto's. Dat deed de familie op Paleis Noordeinde in Den Haag.

De Nederlandse koninklijke familie deelde enkele beelden van de fotosessie op Instagram. De beelden van koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun dochters prinsessen Amalia, Alexia en Ariane lokken veel kritische reacties uit.

"Wie is de stylist van onze koning? Vervangen!", klinkt het scherp. "En per direct ook." Het is vooral de outfit van de koning die voor ophef zorgt. "Vreselijk slechte styling en pasvorm van zijn kostuum. Dit kan volgens mij veel beter en modieuzer.

"Het pak is te groot en de kleur beroerd gekozen", klinkt het verder. "Dat pak van Willem-Alexander... Is er nou niemand die ziet dat dat er niet uitziet?" En: "Vind ze allemaal een beetje bij elkaar geraapt. Zeker met dit soort foto's vind ik het relaxter als ze een beetje matchen."

"Sorry, maar ik vind de kleding van de Oranjes altijd verschrikkelijk", lezen we nog. Toch kunnen de prinsessen afzonderlijk ook op positieve reacties rekenen. Het is vooral Alexia die weer met de aandacht gaat lopen. "Potverdorie, wat is die Alexia toch een beauty", klinkt het.