Na heftig ongeval heeft Silvia Claes er nog een kopzorg bij: “Het parket onderzoekt dat”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Silvia Claes ligt momenteel in het UZ Gasthuisberg in Leuven. Een vrachtwagen knalde in de flank van haar Toyota.

Haar auto is helemaal verwoest. Het toont aan dat de knal gigantisch geweest moet zijn. “Was die vrachtwagen aan de bestuurderskant op haar ingereden, ze was op slag doodgeweest”, reageert de plaatselijke politiechef in Dag Allemaal.

Het kruispunt waar het ongeval gebeurde staat er al langer gekend als een levensgevaarlijk kruispunt in Steenokkerzeel. Gelukkig verkeert de actrice niet in levensgevaar.

Al zijn zeker al haar zorgen nog niet van de baan. Zo is er nog altijd de vraag wie er in fout was? Dat is belangrijk voor de schadedekking van de verzekering.

“Het parket onderzoekt dit momenteel”, reageert de plaatselijke politiechef. “Ik ga me dan ook niet uitspreken over de schuldvraag.” ‘Of het ongeval te w?ten is aan een onoplettendheid of een inschattingsfout van één van de twee bestuurders, wisten de gerechtel?ke instanties b? het ter perse gaan nog niet. Wel staat vast dat er geen drank, drugs of overdreven snelheid in het spel z?n. En dat geen van beide part?en door het rood is gereden’, meldt het weekblad nog.