VTM

Kürt Rogiers doet zeer spijtige vaststelling over zijn dochters: “Dit had ik totaal niet zien aankomen”

bron: Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Kürt Rogiers mag je met recht en reden een familieman noemen. Al was het hierom: een van zijn favoriete gezinsmomenten is samen met Els en hun dochters Lola en Merlijn naar ‘Familie’ kijken, de soap waarin hij intussen drie jaar de rol van Lars vertolkt.

Die momenten worden wel wat schaarser, want zijn dochters trekken zich alsmaar vaker terug op hun kamer. Daar hebben ze stilaan de leeftijd voor. “Eerlijk waar: ik had dat toch niet zien aankomen”, zegt Kürt Rogiers in Story. “Merlijn zit nog vaak bij ons in de woonkamer, maar Lola zit meestal op haar kamer YouTubeseries te kijken. Ik mis die momenten met het hele gezin nu al, al begrijp ik het wel. Mijn kamer was vroeger ook mijn paradijsje.”

En dat is het vandaag dus ook voor Lola. “Vroeger vond ik het eng om alleen te zijn”, zegt ze. “Nu geniet ik ervan om er naar muziek te luisteren zonder dat iemand me stoort.” Zus Merlijn, drie jaar jonger, denkt er het hare over.

“In de zomervakantie waren er dagen dat we Lola enkel bij het ontbijt en het avondeten zagen. Verder zat ze alleen maar films te kijken. Ik zit soms ook wel een uurtje te bingewatchen, maar dan gaat de computer of iPad uit. Die stralingen zijn niet zo goed”, zegt Merlijn.