Gert, wiens dochter ontvoerd werd, doet schrijnend verhaal: 'Ik wil de president spreken'

bron: ATV
door: MRO
Afbeelding bron: ATV
Gert Broeckx, een man uit Boechout, heeft pas een schrijnend verhaal meegemaakt. Zijn dochter Rubi werd ontvoerd en zijn bezoek aan haar leverde niet het gewenste resultaat. Gert blijft niet bij de pakken zitten.

Zes jaar geleden ontvoerde de Peruaanse moeder Rubi. Gert trok naar Peru en kon zijn dochter eventjes zien en haar een sinterklaasgeschenk overhandigen. 

"Ik was niet op bezoek bij Rubi samen met de psycholoog die mij altijd begeleidt. Plots ging de bel, de mama van Rubi deed open en daar stond een man in deftig kostuum. De mama probeerde me nog te zeggen dat het iemand is voor een medische controle en dat ik zou moeten tekenen en mijn paspoort afgeven."

"Wetende wat in Peru gaande is, heb ik in mijn achterhoofd gehouden dat ik moest opletten", vertelt Gert aan ATV. Hij betaalt het hoge alimentiegeld niet dat de moeder eist en riskeerde te worden gearresteerd. Daarom besloot hij terug te keren naar België. Je kan de getuigenis bekijken op ATV. Gert wil nu de president van Peru spreken.

Tags