Sandrine André heeft hoopgevend nieuws voor de fans van Larsique

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
Showbizztv had een interview met Sandrine André en informeerde hoe het in ‘Familie’ verder gaat verlopen tussen Veronique en Lars. De actrice had hoopgevend nieuws voor de kijkers van ‘Familie’ en de fans van Larsique in het bijzonder.

“Veronique heeft een hele stom gezet gedaan. Hoe het nu verder gaat tussen Veronique en Lars? Voorlopig niet goed”, zegt Sandrine André. De actrice heeft wel nieuws dat de fans van Larsique misschien toch een beetje hoop geeft dat alles nog goedkomt. “Veronique blijft Lars voor altijd graag zien. Ik ben ervan overtuigd dat zij voor elkaar gemaakt zijn. Maar nu moeten ze eerst nog door het zand. Ze moeten erdoor. En dat zal nog niet voor meteen zijn.”

“Er gaat nog enorm veel gebeuren. Echt gelukkig zal Veronique niet snel meer worden”, verklapt Sandrine ook nog. “Er gaan wel kleine momenten komen dat ze gelukkig is, zoals de momentjes met haar zoon. Dat gaat weer wat meer aangehaald worden. Er gaat een vriendschap ontstaan waar ze heel veel aan heeft, en haar broer wordt haar grote steun en toeverlaat.”