Sandrine André moet iets kwijt over haar personage Véronique: “Daar ben ik echt kapot van”

bron: Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Sandrine André en Kürt Rogiers staan al twintig jaar samen op de set, als tv-koppel. Naast de set leiden zij een ander leven. Kürt heeft twee dochters, terwijl Sandrine haar kinderwens moest opbergen. In Story vertelt Kürt dat hij Sandrine best veel over zijn dochters vertelt, maar dat neemt zij hem niet kwalijk.

“Ervan uitgaan dat dat gevoelig ligt, is een fout die veel mensen maken. Je moet niet denken voor een ander. Waarom zou Kürt niet over zijn kinderen mogen praten? Dan zou ik buitengesloten worden van iets heel moois”, zegt Sandrine André daarover in Story. “Die onvervulde kinderwens, die heb ik niet. Niet meer, in elk geval. Misschien twintig jaar geleden wel, maar mensen evolueren, en vandaag ben ik oprecht gelukkig met wat ik heb.”

“Ik probeer te genieten van de kaarten die het leven me heet toebedeeld. En mijn leven heeft veel fijne facetten. Ik kan ’s avonds afspreken met vriendinnen zonder met iets of iemand rekening te moeten houden. Ik benijd Kürt zeker niet om zijn leven. Dat zit ook niet in mijn karakter”, klinkt het ook.

In Familie hadden Sandrine en Kürt net een heftige verhaallijn: de zwangerschap van Veronique moest onderbroken worden omdat het kindje weinig overlevingskansen had. “Op het einde van zo’n dag vol huilscènes ben je echt kapot...”, geeft Sandrine toe. “Ik ben heel blij met hoe we die verhaallijn hebben neergezet. Ik denk dat het een steun was voor koppels die zoiets hebben meegemaakt.”