‘Thuis’-fans zien het volledig fout aflopen en trekken aan alarmbel: “Daar komen serieuze vodden van”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: VRT/Thuis
“Ai ai ai, Lowieke, pas op voor al dat geflirt!” Flink wat ‘Thuis’-kijkers zijn er niet gerust in en luiden de alarmbel op de fansites. Ze zijn bezorgd om Lowie en vrezen dat hij in z’n ongeluk gaat lopen. Ongeluk genaamd Lexi, de pittige agente die flirten tot een vorm van kunst verheft.

In ‘ Thuis’ moet Lowie het al enkele weken stellen zonder zijn Olivia. Lowie ziet zijn vlam momenteel enkel in het weekend, als hij naar Londen reist waar zij als nanny werkt. Vrijgezel Adil kan na de breuk met Paulien best een amoureuze opsteker gebruiken. De wulpse agente Lexi is duidelijk op zoek naar vertier en hoopt dat bij de twee vrienden te kunnen vinden. Loopt er iemand in haar val?

Op social media laten kijkers blijken dat ze stilaan in het snuitje hebben dat Lexi niet alleen in Adil geïnteresseerd is, maar ook een oogje heeft op Lowie. En dat die aandacht wederzijds is. "Lexi en Lowie? Daar komen vodden van", voorspelt een kijker. Zou natuurlijk wel kunnen want Lowie sleept een serieuze reputatie met zich mee. Eentje waarin de woorden ‘hondstrouw’ en ‘voor altijd’ niet meteen voorkomen…

En nu ?addert Lexi dartel rond Lowie. Hangt er narigheid in de lucht? “Lexi probeert Lowie in te pakken, maar ik hoop dat hij er niet intrapt”, schrijft een fan. “Even raden in welk bed Lexi zal belanden. Adil is te braaf, dus die valt af. Wie schiet er dan nog over”, maakte een lezer al de berekening.

Ja, wie schiet er dan nog over? Weerstaat Lowie de verleiding van de uitdagende Lexi of breekt hij binnenkort het hart van zijn allerliefste Olijfje? Pas toch maar op, Lowie!

Tags thuis lowie