Ze dachten dat hun kinderen veilig waren in de kinderopvang: "Maar niets was minder waar"

door: Redactie
Afbeelding bron: Pixabay

De eigenares van een kinderopvang wordt aangeklaagd voor vreselijke feiten. De vrouw wordt beschuldigd van nalatigheid en kindermishandeling.

De 58-jarige Carla Faith uit de Amerikaanse staat Colorado  kreeg controle in haar kinderopvang nadat de politie klachten had gekregen over de werking van de opvang. Zo zouden er teveel kinderen tegelijk worden opgevangen.

De agenten die ter plekke een kijkje gingen nemen, vonden aanvankelijk helemaal geen kinderen in het pand. Tot ze plots kinderstemmetjes uit de muur hoorden komen. De agenten troffen een verborgen ruimte aan, waarin zich 26 jonge kinderen en twee begeleidsters bevonden.

Vuile luiers

De kinderen waren allemaal jonger dan drie jaar. Sommigen van hen stelden het niet goed: ze zweetten en waren uitgedroogd. Ze droegen ook vuile luiers. Hun ouders zijn geschokt en voelen zich verraden.

De vrouw en drie begeleidsters moeten zich voor de rechtbank verantwoorden. De kinderopvang heeft de deuren moeten sluiten, en dat geldt ook voor drie andere vestigingen waarvan de vrouw eigenares was.