Hadise zwaar onder vuur: “Daar zal ze nog spijt van krijgen”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Turkije is tegenwoordig dé place to be voor wie aan zijn/haar lichaam wil laten sleutelen. Ook de Vlaams/Turkse ex-Songfestivaldeelneemster Hadise (34) - die in Turkije een grote ster is - zou er recent opnieuw onder het mes zijn gegaan. Maar daar mocht niemand iets van weten.

Hadise had kort voor kerst te zien moeten zijn in de finale van de Turkse ‘MasterChef’, waarin ze jurylid was. Maar ze zegde onverwacht af. “Om gezondheidsredenen”, klonk het.

Volgens de Turkse zender Kanal 2 zou Hadise echter gelogen hebben, er is helemaal niks mis met haar gezondheid. Volgens de zender heeft Hadise aan haar billen laten werken omdat ze een achterwerk als dat van Kim Kardashian wil.

Hadise heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen. Maar het lijkt erop dat haar stilzwijgen in dit geval een schuldbekentenis is. In de Turkse editie van ‘ The Voice’, waarin ze ook in de jury zit, valt het op dat ze een speciaal kussentje heeft in haar jurystoel. Mogelijk het gevolg van een operatie aan haar achterwerk…

Dat Hadise er alles voor over heeft om haar mooie looks te behouden, stuit op kritiek. Ze werd live op televisie bekritiseerd door de bekende Turkse actrice Nurseli Idiz. “Hadise is zo oud als mijn dochter”, zei die. “Ik vind het niet oké dat je op die nog jonge leeftijd al aan je lichaam laat prutsen. Alles op je uiterlijk baseren vind ik absurd en onnodig. Later zal Hadise er nog spijt van krijgen...”

Tags hadise