Duister geheim komt aan het licht: Kandidaat-prins carnaval trekt zich terug

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Cafébaas Fréderick P. is niet langer kandidaat om prins carnaval te worden in Oostende. Een kranteninterview bracht een zwarte bladzijde uit zijn verleden boven.

Fréderick P. had zich naar eigen zeggen kandidaat gesteld omdat hij goed bier kan tappen en drinken. Dat schoot in het verkeerde keelgat bij de familie van Steve Bruijns. Die werd 2 jaar geleden op de motor frontaal aangereden. De dader, Fréderick P., had een rood licht genegeerd, reed te snel en had te veel gedronken.

“Wij vinden het ongehoord dat die man vrolijk op de foto gaat en er blijkbaar prat op gaat dat hij een goeie prins carnaval zou zijn omdat hij veel bier kan drinken”, zegt Nathalie Bruijns, de tante van het slachtoffer, in De Krant van West-Vlaanderen. “Dat wringt enorm bij ons.”

Fréderick P. vindt dat hij al genoeg op de blaren heeft gezeten. “Kijk, ik moet ook verder met mijn leven, voor mij is het ook allemaal niet evident. Mijn rijbewijs ben ik vijf jaar kwijt en ik weet nog niet of ik dat ooit terug ga behalen.” Ondertussen heeft hij zich terug getrokken uit de prinsenverkiezing.