Deze man ligt serieus onder vuur: “Politieke partij opstarten om seks met kinderen legaal te maken”

door: PMN
Afbeelding bron: YouTube
In Nederland is er ophef ontstaan over Nelson. Een klein groepje mensen voerde donderdag zelfs actie aan zijn woning.

In een tv-programma liet Nelson weten dat hij een politieke partij wil opstarten om seks met kinderen te legaliseren. Er waren opstootjes voor de man zijn huis. 

In het programma deed de man schokkende uitspraken. “Een kind van 2 of 3 jaar is toch ook ontwikkeld genoeg om te beslissen of hij een ijsje wil of naar de speeltuin wil gaan’’, zegt hij. “Ik denk dat die dingen heel goed te vergelijken zijn.” 

Na zijn uitspraken kreeg Nelson al heel wat doodsbedreigingen. Van de opstootjes voor zijn huis heeft hij naar eigen zeggen niets meegekregen. “Ik krijg plaatsvervangende schaamte van die mensen”, reageert hij bij AD.

“Ik heb er geen spijt van dat ik ‘ja’ heb gezegd tegen het interview, maar ik baal er wel van dat bepaalde uitspraken zonder enige context worden uitvergroot. De nuance wordt dan weer niet uitgezonden. Voor een volgende keer heb ik liever een groter programma, maar die luxe heb ik helaas niet. Nog niet.”

“Ik laat me adviseren door de politie en neem zelf ook maatregelen om mijn veiligheid te beschermen. Ik hoop dat de rust snel wederkeert. Ik zie het niet zitten om in het rijtje van Pim Fortuyn en Theo van Gogh te komen. Gelukkig heb ik ook positieve reacties gekregen. Ik opende vannacht mijn inbox en daar zat zelfs fanmail tussen."